LinkedIn

In de huidige tijd van Social Media is het gebruik van het zakelijk netwerk LinkedIn een niet te onderschatten hulpmiddel als instrument ter ondersteuning van je zoekactiviteiten. Veel HR managers en headhunters gebruiken LinkedIn als een instrument ter ondersteuning van hun zoekactiviteiten. Daarom is ook de publicatie van uw profiel een van de belangrijkste items om uzelf goed in de markt te zetten.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

23 januari 2019 09.30 - 13.00 uur

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor cliënten die al min of meer weten wat ze willen en klaar zijn om een stap naar buiten te maken. 

Programma

In deze workshop leert u wat LinkedIn is, hoe u dit het beste kunt vullen en hoe u dit inzet bij netwerken en het vinden van een baan. 

Voorbereiding

Van belang is dat u al een LinkedIn account heeft en een profiel heeft aangemaakt. Voor de effectiviteit van deze praktische workshop is het noodzakelijk dat u uw eigen laptop meeneemt

Wat levert het u op

U weet wat LinkedIn is en hoe u deze vult om uzelf zo optimaal mogelijk online te profileren. U weet waar u vacatures vindt en hoe u uw netwerk inzet bij het vinden van een baan. 

Praktische informatie  
Kosten Geen additionele kosten
Trainer Inge van Erkel
Locatie Vestiging Arnhem 
Aantal deelnemers Maximaal 10
Deelname Deelname altijd in overleg met begeleidende consulent/psycholoog

Naast de workshops, kunt u bij onze vestiging in Arnhem terecht voor outplacement en loopbaanbegeleiding.

Praktische informatie

Kosten
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Geert Grootestraat 4
6822 HJ Arnhem
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat