Workshop LinkedIn

Een praktische workshop Linked-in. Na afloop weet u praktisch hoe Linked-in werkt en hoe u Linked-in kunt gebruiken ter ondersteuning van uw netwerkactiviteiten.

Wanneer?

21 september 2018

van 10 tot 13 uur

Programma

Over het gebruik van internet en de rol die het internet in het dagelijkse leven speelt, zijn de meningen verdeeld. Steeds meer mensen komen hun aanstaande geliefde op internet tegen, kopen en verkopen spullen via marktplaats en boeken vakanties via een website. Er zijn inmiddels een miljoen Nederlanders geregistreerd bij Linked-in. Veel HR managers en headhunters gebruiken Linked-in als een instrument ter ondersteuning van hun zoekactiviteiten. Uiteraard zijn er ook genoeg mensen die hier helemaal niets van moeten hebben.

In een praktische workshop besteden wij aandacht aan verschillende aspecten van Linked-in. Neem uw eigen laptop mee. U gaat op uw eigen laptop een aantal menu’s uitproberen. Na afloop weet u praktisch hoe Linked-in werkt en hoe u Linked-in kunt gebruiken ter ondersteuning van uw netwerkactiviteiten.

Praktische informatie   
Kosten geen
Trainer Jan Brinkman
Aantal deelnemers maximaal 10
Locatie  Van Ede & Partners in Rotterdam, Noordsingel 117

Deelname na overleg met je consulent

 

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.