Leven - en werken - vanaf de Top

'Leven en werken vanaf de top' is een retraite en bewustzijnstraining, met als doel wezenlijke transformatie. Een retraite omdat een vertraging in tijd, de rust en afstand van de dagelijkse beslommeringen een buitengewone mogelijkheid biedt om intensief te leren.

Wanneer?

17 september 2018

vanaf 10.00 uur

18 september 2018

de gehele dag

19 september 2018

tot 17.00 uur

Voor wie

Mensen die een zeer succesvolle carrière achter de rug hebben, zelf het gevoel hebben een top  (of de top)  te hebben bereikt en nu de ruimte ervaren voor een fundamentele herbezinning op hun toekomst.

Het betreft executives / expats die terugkeren. Topsporters. Voorheen politiek ambtsdragers. Directeuren en bestuurders. En anderen die jarenlange ‘topsport’ hebben geleverd en nu een nieuw pad zoeken.  Of mensen die - aangekomen op een top - willen 'herpakken' om vanuit balans en nieuw bewustzijn verder te trekken.

Inhoud

Je hebt in jouw loopbaan bereikt wat je wenste en de vraag dient zich aan: wat nu? Of: hoe nu verder.  Op weg naar top heb je offers gebracht, delen van jezelf moeten achterlaten, om succesvol naar boven te klimmen. Nu je boven aan de top staat en jij jouw weg -anders- wilt vervolgen is het nuttig de achtergelaten delen van jezelf 'op te halen'  om zo vanuit heelheid nieuwe keuzes te maken, of  je pad meer in balans te kunnen vervolgen.

In deze retraite en transformatietraining maken we gebruik van de meest effectieve psychologische benaderingen in combinatie met oude kennis en technieken gericht op bewustzijnsverruiming. We werken onder andere vanuit Voice Dialogue.

De Voice Dialogue methode met zijn onderliggende filosofie van de ‘psychology of selves’ is een elegante en uiterst effectieve methode die  ons in staat stelt om onszelf verder te ontwikkelen. Onze overlevingspatronen - de primary selves  - worden onderzocht en als deze ontspannen en meewerken ontstaat er ruimte voor het nieuwe. Dan blijkt er ondersteuning en wijsheid te zijn. In deze training/retreat geeft de groep ook support. De prachtige setting in de natuur ondersteunt het proces.

Werkwijze

'Leven en werken vanaf de top' is een retraite en bewustzijnstraining, met als doel wezenlijke transformatie. Een retraite omdat een vertraging in tijd, de rust en afstand van de dagelijkse beslommeringen een buitengewone mogelijkheid biedt om intensief te leren.

Een bewustzijnstraining, in de overtuiging dat daar de basis ligt voor het handelen.

Er wordt gewerkt in een kleine groep en maatwerk per individu staat centraal. Naast de vaste trainer wordt er met extra co-trainers gewerkt, zodat ieder persoonlijke sessies / coaching kan ondergaan. Er ontstaat veel diepgang in korte tijd.

Eerst wordt er aandacht besteed en gewerkt met de overlevingspatronen, daarna aan de minder ontwikkelde kanten van de persoonlijkheid en vervolgens worden er openingen gecreëerd naar diepere lagen in onszelf. Op grond daarvan bepalen we richting en de eerste stappen en het –maatschappelijk thema, waaraan je een bijdrage wilt leveren. Er ontstaat zicht op je nieuwe rol of de nieuwe wijze waarop je jouw rol wilt invullen.

Resultaten

  • Een vrije missie en netwerk- en/of ontwikkelingsthema;
  • enthousiasme en vertrouwen om een nieuw pad te gaan lopen vanaf de top; 
  • handvatten om werkelijk impact te hebben vanuit jouw thema.

 

De training is een coproductie van Robert Stamboliev Transformational Work en Van Ede & Partners.

 

Praktische informatie   
 Kosten cliënten € 2.100,00 excl. BTW, plus € 575,00 verblijfskosten  
   Of 10,5 rekeneenheden, all in
 Voor niet cliënten inclusief 3 coachingsessies: € 2.850,00, plus 575,00 verblijfkosten 
 Deelnemers 6-10
 Trainers Robert Stamboliev (executive trainer en coach, zie www.stamboliev.nl) en Dinja van Gestel (directeur van Ede & Partners Rotterdam,  trainer, executive coach  zie  www.vanede.nl / vestiging Rotterdam)
 Wanneer  17-18-19 september 2018, de terugkomdag wordt later vastgesteld 
 Waar Klooster Nieuwkerk Goirle, Nieuwkerk 2 5051 PN Goirle
 Aanmelden rotterdam@vanede.nl

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.