Vind je Waarom!

Je hebt jouw zelfanalyse geschreven, je hebt de visietraining gevolgd. Je hebt intensief gewerkt aan de vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Je hebt zelfinzicht opgedaan, maar het knaagt nog wat… wat is mijn missie; wat is mijn echte reden van bestaan, waarvoor komt ik iedere dag mijn bed uit?

Wanneer?

12 september 2018

van 09.30 tot 17.00 uur

Voor wie?

Deze training is voor alle cliënten die een traject volgen bij Van Ede & Partners en op zoek zijn naar hun missie; hun reden van bestaan… hun Waarom!

Programma

In deze workshop komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Het NU & DAN concept
  • Storytelling
  • Bijdrage en Impact
  • Themaselectie
  • Mijn Waarom in één zin!
  • Kernwaarden
  • De volgende stap

Voorbereiding

Lees jouw eigen zelfanalyse nog eens goed. Maak een overzicht van jouw levensverhalen per periode van zeven jaar, met name levensverhalen waarop jij trots bent. Maak aantekeningen van deze levensverhalen met het doel deze tijdens de workshop te delen met een partner, die jouw verhalen gaat beluisteren en begrijpen.

Wat brengt het je?

Na deze training ben je bekend met jouw Waarom, jouw missie; de reden van jouw bestaan. Wellicht nog niet helemaal 100% uitgekristalliseerd, maar het vitale begin is er; jouw voorlopige missie. Ga nu met vrienden praten en vraag hen feedback. Denk nog eens goed na en formuleer jouw ‘definitieve’ missie. Deze missie gaat je helpen om jouw profiel krachtig te bepalen en geeft je inspiratie voor het ontwikkelen van jouw zoekrichting (combinatie van branche en rol).

 

Praktische informatie                      
Kosten: € 100,- excl. BTW of in overleg met je consulent 1 uur uit je traject
Trainer: Derick Maarleveld
Locatie: Van Ede & Partners Den Haag
Aantal deelnemers: maximaal 8
Aanmelden via: denhaag@vanede.nl

Bij annulering van je deelname binnen 1 week voor aanvang van workshop zijn wij genoodzaakt om het volledige verschuldigde bedrag voor deelname in rekening te brengen. Annulering dient schriftelijk te geschieden.

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.