Het A4-tje, uw alter ego bij solliciteren en netwerken

Een workshop voor mensen die aan de slag zijn of gaan met solliciteren en netwerken en behoefte hebben aan aanscherping van hun curriculum vitae, profiel & focus, resumé.

Wanneer?

24 september 2018

10.00 - 13.00 uur

Voor wie

Cliënten die aan de slag zijn of gaan met solliciteren en netwerken en behoefte hebben aan aanscherping vanhun curriculum vitae, profiel & focus, résumé. Noem het de zakelijke propositie op A4 formaat en dat in een vorm die aanspreekt.
Ook toegankelijk voor niet-cliënten die kennis willen maken met Van Ede & Partners.

Programma

Een combinatie van feedback op ‘eigen werk’, advies, discussie en de nodige zelfwerkzaamheid. Kortom: inspiratie voor een flinke stap verder, op weg naar je andere toekomst. Jezelf presenteren vraagt om communicatie die zo z’n eigen eisen stelt. En je kunt maar één keer een eerste indruk maken. Laat het dan een goede zijn – beter nog, een onuitwisbare.

Voorbereiding

Maak van de gelegenheid gebruik om je denk- en schrijfwerk te toetsen en mail voor maximaal rendement je CV en eventueel je laatste brief aan jw@klanqbord.nl.
Doe dit uiterlijk 29 maart 2017. 

Wat brengt het u?

Na afloop van de workshop heb je een CV dat staat. Plus een handvol tips en inspiratie om er verder zelf aan te sleutelen. Want een CV is nooit af…

Praktische informatie  
Kosten Geen kosten voor cliënten
Trainer Jan Willem van Kleef
Aantal deelnemers maximaal 12 
Aanmelding cliënten Voor aanmelding je deelname graag overleggen met je consulent.

 

Naast de workshops, kunt u bij onze vestiging in Arnhem terecht voor outplacement en loopbaanbegeleiding.

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.