Hoe werkt een headhunter?

In deze workshop wordt inzicht geboden in de werkwijze van werving & selectiebureaus, wààr ze op letten, hun prioriteiten en doelstellingen. En ook waar ze niet geïnteresseerd in zijn. Cliënten kunnen hier hun voordeel mee doen, teneinde hun verwachtingen daarop in te stellen.

Wanneer?

2 juli 2018

van 9.30 uur tot 12.30 uur

Veel cliënten denken bij het zoeken naar een baan direct aan het benaderen van één of meer werving & selectiebureaus. Zij schrijven een brief, doen er een CV bij en denken dat het bureau daarna de rest doet. Het tegendeel is het geval. Onderzoek heeft uitgewezen dat slechts 10% van de cliënten hun bestemming bereikt via een headhunter. Waarom eigenlijk?

 Programma

In deze workshop wordt inzicht geboden in de werkwijze van werving & selectiebureaus, wààr ze op letten, hun prioriteiten en doelstellingen. En ook waar ze niet geïnteresseerd in zijn. Cliënten kunnen hier hun voordeel mee doen, teneinde hun verwachtingen daarop in te stellen.

Deze workshop is ook bedoeld voor mensen die willen checken hoe goed ze zijn bij de benadering van werving & selectiebureaus. Komt het over wat je wilt en welke indruk maak je op een headhunter? Je deelt ervaring met anderen en krijgt praktische feedback op de presentatie van jezelf.

Inhoud

  • Op wat voor manier wil je je aan een headhunter presenteren?
  • Een kijkje achter de schermen van twee werving & selectiebureaus.
  • Is je CV uitnodigend om te lezen? Wat wil je er eigenlijk mee vertellen?

 

De workshop wordt gegeven door Lodewijk Lugard, managing partner bij Confius Exec. Search, met vestigingen in Rotterdam en Amsterdam en  Jan Dirk Smit, consulent bij Van Ede & Partners, coördinator van de Outer Circle en 15 jr. adviseur bij het Nationaal Register, een werving & selectiebureau voor commissarissen en toezichthouders te Den Haag.

 

 

 Praktische informatie   
 Kosten Geen
 Trainer Lodewijk Lugard en Jan Dirk Smit
 Locatie Vestiging Rotterdam, Noordsingel 117 
 Deelnemers  Maximaal 8 
Aanmelden via rotterdam@vanede.nl

 

Deelname na overleg met je consulent/psycholoog.

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.