Assessments

Het is nog steeds gebruikelijk dat een assessment deel uitmaakt van een selectieprocedure. Organisaties willen extra informatie verzamelen over belangstellenden voor een functie, om tot een gefundeerde beslissing te komen. Maar het fenomeen assessment is nog steeds met mysterie omkleed en vaak hebben deelnemers het gevoel dat ze aan de “black box” van het bureau zijn overgeleverd.

Wanneer?

3 juli 2018

13.00 - 17.00

Voor wie

Cliënten en oud-cliënten Van Ede & Partners

Programma

Het is nog steeds gebruikelijk dat een assessment deel uitmaakt van een selectieprocedure. Organisaties willen extra informatie verzamelen over belangstellenden voor een functie, om tot een gefundeerde beslissing te komen. Maar het fenomeen assessment is nog steeds met mysterie omkleed en vaak hebben deelnemers het gevoel dat ze aan de “black box” van het bureau zijn overgeleverd.

Voorbereiding

Je kunt van te voren een vacaturetekst mailen aan m.pennings@vanede.nl, om een indicatie te krijgen van een assessment programma wat daarop is afgestemd.

Resultaat

Met deze workshop ben je goed voorbereid voor een deelname aan een assessment center.

 Trainer Marjorie Pennings
 Locatie Van Ede & Partners in Zwolle
 Aantal deelnemers  6 tot 12

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.