Emotionele Intelligentie

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die meer te weten wil komen over het begrip Emotionele Intelligentie, ook wel EQ genoemd. Wat is er vanuit de wetenschap inmiddels bekend over EQ? En hoe kunnen we deze vorm van intelligentie inzetten in de zoektocht naar onze bestemming?

Wanneer?

7 juni 2018

van 10 tot 13 uur

Programma

In deze workshop van één dagdeel, kijken we om te beginnen naar wat het begrip ‘EQ’ eigenlijk inhoudt, en of het ‘leerbaar’ is of niet. We gaan in op het belang van EQ in onze omgang met anderen en we gaan aan de slag met eenvoudige, praktijkgerichte oefeningen met als doel je bewustzijn van je eigen ‘EQ’ te verhogen.

Resultaat

Je kunt helder uitleggen wat het verschil tussen ‘IQ’ en ‘EQ’ is, en hoe deze beide vormen van intelligentie een rol spelen in ons werk. Daarnaast heb je een overzicht van je eigen sterke kanten en praktische handvatten om mogelijke verbeterpunten aan te pakken.

 

Praktische informatie   
 Kosten Gratis
 Trainer Floris Wijers (consulent Zeist)
 Locatie Het Koetshuis, Van Ede & Partners in Zeist
 Aantal deelnemers maximaal 9
 Aanmelden na overleg met je consulent, zeist@vanede.nl

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.