Je stem als visitekaartje

Je stem is een van de belangrijkste instrumenten tijdens een eerste indruk. Komt iemand zelfverzekerd, krachtig, enthousiast of juist chaotisch over? Stem speelt hierbij een belangrijkere rol dan je denkt. Denk maar aan de ‘Yes we can! speech van Obama, of aan het commentaar bij een spannende voetbalwedstrijd op Radio 1 tijdens ‘Langs de lijn’. Wil jij ook leren hoe je je overtuigingskracht kan vergroten?

Wanneer?

19 juni 2018

van 9.30 tot 13 uur

Voor wie

Het is geschikt voor alle fasen tijdens het Van Ede traject.

Programma

Deze workshop combineert elementen uit de dramatherapie met stem coaching. Het maakt je bewust van alle facetten van je stem en welke (belemmerende) gedachten hierop invloed hebben. Met behulp van ervaringsgerichte oefeningen, leer je om krachtig te zijn.

Voorbereiding

Voor deze workshop hoef je niets voor te bereiden

Wat brengt het je?

Inzicht in hoe je overkomt op anderen en hoe je je eigen enthousiasme beter kan overbrengen. Je leert jezelf door de ogen van een ander te zien. Je weet wanneer anderen geraakt zijn over wat je zegt en wanneer niet. Het maakt je bewust van hoe je je gedrag kan sturen en welke rol je stem daarbij speelt. 

Praktische informatie   
 Kosten:  geen kosten voor cliënten
 Trainer:  Leonie Woudstra
 Locatie:  Van Ede & Partners Den Haag
 Aantal deelnemers:  4 -8 deelnemers

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.