Je ontslag als (ongevraagd) cadeau

Je bent ontslagen en dat voelt niet bepaald aan als een cadeau en dat is begrijpelijk. Hoe je daarin verandering brengt, ontdek je in deze workshop.

Wanneer?

20 juni 2018

10.00 - 13.00 uur

Voor wie

Iedereen die zijn ontslag in zijn voordeel wil gebruiken bij het vinden van nieuw werk, door zijn ontslag te ontvangen als een (ongevraagd) cadeau en het écht helemaal uit te pakken.

Programma

Je bent ontslagen en dat voelt niet bepaald aan als een cadeau en dat is begrijpelijk. Deze workshop laat je zien hoe je met je ontslag om kunt gaan als een cadeau en het in je voordeel kunt gebruiken. Hoe? Dat ontdek je in deze workshop!

We gaan op zoek naar de waardevolle informatie die verstopt ligt in je ontslag en daarmee ga jij vervolgens aan de slag. Zo kun je de nare ervaring van je ontslag uiteindelijk in je voordeel laten werken. Anders gezegd: voor je het weet, bouw jij een schitterend paleis op jouw ruïne en ben jij op weg naar werk dat leuk is en goed bij je past! Mogelijk beter dan je nu kunt bedenken,

Wat brengt het je

In deze workshop ontdek je zowel waardevolle bouwstenen die je kunt en wilt (her)gebruiken om nieuw werk te vinden als wat je achter je kunt en wilt laten. Ook leer je hoe je die inzichten onbelemmerd in de praktijk brengt. Zodat jij je ontslag in je voordeel zult gebruiken bij het vinden van nieuw werk, waardoor je weer sneller en makkelijker aan nieuw werk komt.

praktische informatie   
Kosten  geen 
Trainer  Merel Gerssen 
Locatie  Van Ede & Partners in Eindhoven, Parklaan 54a 
Aantal deelnemers  max. 12

Deelname in overleg met begeleidend consulent/psycholoog

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.