Je loopbaan in model

Je volgt een loopbaantraject bij Van Ede & Partners en bent aan de slag (geweest) met je talenten, drijfveren en missie. De vraag die je nu bezighoudt is wellicht: Hoe wil ik mijn verdere loopbaan nu echt vormgeven? Hoe vergroot ik mijn waarde op de arbeidsmarkt? Misschien overweeg je te gaan ondernemen of ben je al zzp-er, maar: hoe geef je jouw business model vorm, en hoe zet je jouw ideeën succesvol om in een waard propositie voor je interne of externe klanten?

Wanneer?

5 juni 2018

09.00 - 13.00

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor cliënten die een traject volgen bij Van Ede & Partners.

Programma

Deze workshop geeft je een compleet andere manier van kijken naar werk, door het modelleren van je loopbaan. In 1 oogopslag. Aan de hand van een beproefde methode, gebaseerd op Business Model You®, werk je stapsgewijs aan de bouwstenen van je persoonlijke model. Eerder aangereikte inzichten in je traject bij Van Ede & Partners (zoals je talenten en missie) kun je hierbij inzetten. Je legt verbanden en komt samen met de andere deelnemers tot nieuwe inzichten, maakt deze letterlijk zichtbaar en zet je eerstvolgende stap. Je geeft elkaar feedback, waardoor je model nog krachtiger wordt.

Wat brengt het je

Na deze workshop heb je geleerd hoe je jouw persoonlijke business model opstelt en daarmee nieuwe mogelijkheden voor jezelf en je werk creëert. Je weet hoe je deze eerste versie van je model hanteert en presenteert en hebt hierop feedback ontvangen. Je kent je professionele identiteit, en tenslotte weet je de juiste vragen te stellen en vervolgacties te ondernemen om jezelf en je loopbaan opnieuw uit te vinden.

Voorbereiding

Het is aan te bevelen de Profieltraining te hebben doorlopen wanneer je deze workshop volgt.

Praktische informatie   
Kosten geen kosten voor cliënten
Trainer Nico Willemsen
Locatie  Van Ede & Partners Den Haag
Aantal deelnemers maximaal 12

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.