De kracht van creativiteit - maak een moodboard

Ontdek hoe je creatief vermogen meewerkt in het ontwikkelen van je toekomstperspectief.

Wanneer?

19 juni 2018

10.00 - 13.00 uur

Voor wie

Voor cliënten

Programma

In deze workshop ga je aan de slag met het maken van een moodboard. Een moodboard is een compositie van inspirerende beelden die samen een bepaalde sfeer uitdrukken. Het maken van een moodboard zet aan tot visualiseren en  creatief denken waardoor je doel duidelijker wordt en beter te realiseren is. Je maakt hierbij gebruik van allerlei materialen en je fantasie! Ervaring is niet nodig.

Resultaat

Jouw moodboard is een beeldvertaling van wat je zou willen bereiken en kun je telkens opnieuw inzetten als inspiratiebron, ook als het eens moeilijk loopt in de puzzel van het vinden van je bestemming. 

Het moodboard helpt ook om je omgeving mee te nemen in wat je zoekt, want je kunt natuurlijk proberen iemand uit te leggen wat je van plan bent, maar dit gaat veel gemakkelijker met de afbeeldingen op je moodboard.

praktische informatie   
Kosten Passend binnen traject, geen additionele kosten
Trainer Saskia Visser
Locatie Van Ede & Partners in Arnhem, Geert Grootestraat 4
Aantal deelnemers Max. 10
Deelname  In overleg met begeleidende consulent/psycholoog

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.