De kracht van beweging

Deze workshop geeft je inzicht in je behoeften, uitdagingen en sterktes op het fysieke vlak. Bovendien voorzien wij je op basis daarvan van een persoonlijke terugkoppeling. Naast verschillende werkvormen die cognitief georiënteerd zijn voor het creëren van inzicht en bewustwording, gebruiken we lichte fysieke werkvormen, toegankelijk voor elk niveau.

Wanneer?

7 juni 2018

van 10 tot 13 uur

Voor wie

Voor iedereen die in zijn of haar traject ook aandacht wil hebben voor de fysieke dimensie en meer te weten wil komen over de positieve effecten van bewegen in verscheidene vormen en de kracht van het betrekken van het hele lichaam bij een (verander)traject.

 

Programma

In de workshop zitten laag intensieve fysieke werkvormen om kennis te maken met verschillende vormen van beweging. Ook creëren we door middel van een interactieve en persoonlijke aanpak inzicht voor ieder individueel in de eigen fysieke krachten en uitdagingen. Bovendien zullen wij meer inzicht geven in de verschillende vormen en effecten van beweging.

Wat brengt het u?

- Inzicht in wat je nodig hebt om op fysiek gebied de door jou gewenste stap te zetten

- Bewustwording van de effecten van beweging op uw verandering in hart en hoofd

- Bekendheid met verschillende vormen van beweging

- Inzicht in hoe beweging kan aansluiten bij je huidige leven, agenda, wensen en prioriteiten

- Een voorproefje hoe ‘SPAT Verandert’ bewegen leuk en effectief maakt

 

 Praktische informatie  
 Kosten: geen kosten voor cliënten
 Trainer:  Mariska van der Poel van het bedrijf 'SPAT Verandert'
 Locatie:  Van Ede & Partners Den Haag
 Aantal deelnemers:  minimaal 6, maximaal 15

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.