Een gedroomde toekomst

Deze workshop gaat over dromen en verlangens en hoe u handvatten kunt vinden om die dromen en verlangens concreet te maken. De workshop wordt gegeven door Joke van Straaten in samenwerking met Henri Bekenkamp.

Wanneer?

23 mei 2018

Van 10 - 13 uur

Programma

We gaan met behulp van verschillende methodieken, gedurende 3 uur aan de slag om uw droom uit te werken en  onder woorden te brengen. Tevens wordt er  aandacht besteed aan hoe het komt dat het soms zo moeilijk lijkt om uw eigen dromen te kennen en concreet te maken.
Dromen en verlangens vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie mits zij in de gelegenheid worden gesteld om zich te openbaren. Dromen kunnen variëren van het schrijven van een boek, tot de aankoop van een boerderijtje en van verhuizen naar het buitenland tot keigoed worden in het werk wat u gedaan heeft en weer wilt gaan doen.
Door het steeds verder concretiseren van uw droom wordt uw droom  (of aspecten daarvan)  steeds meer een realiteit die om aandacht en invulling vraagt. Er wordt vaak gedacht dat er een scheiding is tussen realiteit en droom waardoor bij veel mensen het gevoel groeit “ik zou zo graag…..” De dromen drogen op en er blijft een vaag gevoel van onvrede.
Wanneer u wérkelijk weet waar uw verlangen ligt en wat uw droom is, kunt u  (delen van) dat verlangen of die droom gaan leven.

Wat brengt het u?

Het gedroomde resultaat van deze workshop is dat de verschillende werkmethoden handvatten zullen bieden op de weg naar uw gedroomde bestemming door het concreet maken van uw droom of verlangen.  Dit is ondersteunend bij het traject naar het zoeken en vinden van uw bestemming en zal daarmee weer een puzzelstukje toevoegen aan de reis die u maakt als cliënt.

 

Praktische informatie    
 Kosten  geen
 Trainer Joke van Straaten 
 Locatie Van Ede & Partners in Rotterdam, Noordsingel 117 
 Aantal deelnemers maximaal 9
Aanmelden via rotterdam@vanede.nl

Deelname in overleg met uw consulent/psycholoog

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.