Het A4'tje: uw alter ego bij solliciteren en netwerken

Heeft u behoefte aan aanscherping van uw curriculum vitae? Wilt u uzelf beter kunnen presenteren? Dan is deze workshop een aanrader.

Wanneer?

14 mei 2018

van 10 tot 13 uur

Voor wie

Voor cliënten die aan de slag zijn of gaan met solliciteren en netwerken, die zich in de campagnefase van hun traject bevinden.

Programma

Uzelf presenteren vraagt om communicatie die zo z'n eigen eisen stelt. Het is een vak apart en geen bijvak. Wat hebt u concreet te bieden? en voor wie? Dat aansprekend samengevat in profiel en focus, resumé, cv. Noem het zakelijke propositie op A4-formaat en in een vorm die aanspreekt. U kunt maar één keer een eerste indruk maken, laat het dan een goede zijn. Beter nog, een onuitwisbare.

Voorbereiding

Laat de gelegenheid om uw denk- en schrijfwerk te toetsen niet lopen  en mail voor maximaal rendement u beste of slechtste brief, cv en/of A4'tje vooraf aan breda@vanede.nl.

Wat brengt het u

De workshop biedt een combinatie van feedback op éigen werk', advies, discussie en enige zelfwerkzaamheid. Kortom: inspiratie voor een flinke stap verder, op weg naar uw andere toekomst.

Moderator

Jan Willem van Kleef, communicatie- en marketingman, tegenwoordig vooral tekstschrijver onder de vlag van www.klanqbord.nl Copy en kopij, commercieel en redactioneel. Puntig, relevant en graag 'met een haakje'- zeker bij de marketing van uzelf.

Praktische informatie   
Kosten  Geen 
Trainer  Jan Willem van Kleef 
Locatie  Vestiging Rotterdam, Noordsingel 117 
Aantal deelnemers  Max. 8

Deelname in overleg met uw begeleidende consulent/psycholoog.

 

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.