Brainpower 'De kracht van je hele brein'

Wil je makkelijker keuzes maken? Weet je dat er meer in je zit dan er nu uitkomt? Wil je wat meer kleur in de waan van de dag zodat je weer energie krijgt? Dan is deze masterclass wat voor jou!

Wanneer?

9 april 2018

10.00 - 17.00

Voor wie

Voor iedereen die meer in het hier en nu wil leven.

Programma

In ons werk hechten we veel waarde aan rationeel denken. We analyseren, we structureren, en houden kritisch in de gaten hoe alles gaat. Op zich mooi en belangrijk, maar we spreken zo slechts de linkerhelft van onze hersenen aan. Het is als 'lopen op één been'. We hebben namelijk ook nog een rechter hersenhelft om problemen mee aan te gaan. In deze masterclass ontdek je de kunst om de capaciteiten van onze rechter hersenhelft aan te spreken en deze ook in te zetten in je werk.

Jouw rechter hersenhelft verbindt je met je gevoel, met de mensen om je heen en met je omgeving. Links zet alles op een rijtje, rechts associeert breed en voegt kleuren, beelden en beleving toe aan woorden en gedachten. Rechts is diep en fysiek ervaren, met woorden en cijfers werkt rechts niet. De rechterhersenhelft richt zich op beelden, kleuren, gevoelens en intuïtie. En dat werkt aanstekelijk, zo blijkt in de praktijk.

Resultaat

Je hebt manieren geleerd om eenvoudig en direct in het hier en nu te komen.
Je schakelt makkelijker tussen je 'denker' en je 'doener'
Je kan beter waarnemen en komt makkelijker bij je creativiteit. Je ideeën sluiten beter aan bij de realiteit
Je kan meer plezier en energie ervaren en deze inzetten om dingen soepeler voor elkaar te krijgen

 

Praktische informatie

Investering € 250,-- of 1 uur in mindering op je traject
Locatie Van Ede & Partners in Groningen
 Trainers

Barend Schipper

Als componist, pianist, zanger en spreker creëer ik mijn optredens in het moment. Deze capaciteit komt voort uit het bewust hanteren van linker- en rechter hersenhelft. Ik begeleid musici en organisatie professionals om vanuit hun creatieve ‘ik’ te handelen, in de magie van het moment te zijn, en in de praktijk van het werk meer authentiek te functioneren.

Egbert Brons - coach en trainer bij Van Ede & Partners

 Aanmelden         na overleg met uw consulent via groningen@vanede.nl of 050 312 34 85

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.