De kracht van beweging

Deze workshop geeft je inzicht in je behoeften, uitdagingen en sterktes op het fysieke vlak. Bovendien voorzien wij je op basis daarvan van een persoonlijke terugkoppeling, Naast verschillende werkvormen die cognitief georiënteerd zijn voor het creëren van inzicht en bewustwording, gebruiken we licht fysieke werkvormen, toegankelijk voor elke niveau.

Wanneer?

19 september 2018

van 09.30 tot 12.30 uur

Voor wie

Voor iedereen die in zijn of haar traject ook aandacht wil hebben voor de fysieke dimensie en meer te weten wil komen over de positieve effecten van bewegen in verscheidene vormen en de kracht van het betrekken van het hele lichaam bij een (verander)traject. Bij vragen of twijfels neem gerust contact op via mariska@spatverandert.nl.

Programma

In de workshop zitten laag intensieve fysieke werkvormen om kennis te maken met verschillende vormen van beweging en de werkwijze van SPAT verandert. Ook creëren we door middel van een interactieve en persoonlijke aanpak inzicht voor ieder individueel in de eigen fysieke krachten en uitdagingen. Bovendien zullen wij meer inzicht geven in de verschillende vormen en effecten van beweging.  

Wat brengt het je?

  • Inzicht in wat je nodig hebt om op fysiek gebied de door jou gewenste stap te zetten.
  • Bewustwording van de effecten van beweging op uw verandering in hart en hoofd
  • Inzicht in hoe beweging kan aansluiten bij je huidige leven, agenda, wensen en prioriteiten
  • Een voorproefje van hoe SPAT verandert bewegen leuk en effectief maakt

 

Praktische informatie                
Kosten: geen kosten voor cliënten
Trainer: Mariska van der Poel - SPAT verandert   
Locatie: Van Ede & Partners Den Haag
Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 15
Aanmelden via:

denhaag@vanede.nl

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.