Creatief schrijven

"Als iemand je vraagt naar de zin van het leven, vertelt hij zijn eigen levensverhaal" Gyorgi Konrad Creatief schrijven is de blik naar binnen richten en al associërend je eigen verhaal op een nieuwe manier verkennen. Via het opschrijven van je eerste impressies daal je af vanuit je denken naar je hart, ervaring en intuïtie. Onderweg laat je ballast en weerstand los (in de vorm van je innerlijke criticus, oordelen en veronderstellingen) om aandacht en erkenning te geven aan wat authentiek is en waardevol.

Wanneer?

22 maart 2018

13.30 - 16.30 uur

Programma

Creatief schrijven geeft een ander zicht op je loopbaan en levensverhaal.  Het is speels, avontuurlijk en helpt met name mensen die veel in hun hoofd zitten, om op een vrije wijze af te stemmen op ervaringen die betekenisvol zijn en levenslust geven. Waar is het jou om te doen? Wat wekt jou tot leven en wat houdt jou ervan af?
Via creatieve schrijfoefeningen gaan we de weg van buiten naar binnen. Het is mijmeren op papier. Je neemt waar wat er opkomt, langskomt en al aanwezig is. Al schrijvende ontdek je de verhalen, de associaties en herinneringen die beschreven willen worden.  Via de pen maak je opnieuw contact met wat voor jou betekenisvol is en zo kom je steeds dichter bij je eigen kern. Je visie en missie worden meer doorleefd.
Via creatieve schrijfoefeningen gaan we de weg van buiten naar binnen. Het is mijmeren op papier. Je neemt waar wat er opkomt, langskomt en al aanwezig is. Al schrijvende ontdek je de verhalen, de associaties en herinneringen die beschreven willen worden.  Via de pen maak je opnieuw contact met wat voor jou betekenisvol is en zo kom je steeds dichter bij je eigen kern. Je visie en missie worden meer doorleefd.

Wat brengt het u?

In deze Goed Gezelschap ben je op ontdekkingsreis gegaan. Je hebt geoefend met verschillende vormen van creatief schrijven. Je hebt beleefd hoe verrassend het kan zijn en wie weet heb je ook een nieuw talent ontdekt en een ruimer zicht gekregen op je bestemming.

Praktische informatie

 Trainer Marion Bruggen
 Kosten geen
 Aantal deelnemers     minimaal 8 en maximaal 12
 Aanmelden  in overleg met je consulent via groningen@vanede.nl of 050 312 34 85

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.