Focussen: Volg je hart want dat klopt

In deze workshop maakt u kennis met Focusing als een vaardigheid om te onderzoeken hoe uw lijf en innerlijke wijsheid reageren op bepaalde keuzes die u wilt maken.

Wanneer?

23 februari 2018

van 10 tot 13 uur

Bent u op zoek naar een nieuwe invulling in leven of loopbaan, dan komt de uitdrukking je moet gewoon je hart volgen u  vast bekend voor. Je hart volgen is makkelijker gezegd dan gedaan: Hoe weet je nu of je je hart volgt? Wat voel je dan? En maakt het echt uit?

 Programma

In deze workshop maakt u kennis met Focusing als een vaardigheid om te onderzoeken hoe uw lijf en innerlijke wijsheid reageren op bepaalde keuzes die u wilt maken. Specifiek gaan we kijken hoe dit voelbaar wordt in het gebied rond uw hart. De volgende stap kan dan bewust en met hart en ziel worden gezet en ervaren. 

Wat is Focusing? Focusing (of Focussen) is een natuurlijke vaardigheid die we zijn kwijtgeraakt. We zitten te veel in ons hoofd. Focusing leren is stapsgewijs contact maken met wat op een dieper niveau bij u speelt aan de hand van lijfelijke gewaarwordingen. U leert innerlijk ruimte maken en koers houden te midden van verandering. Uw lijf is uw coach op deze reis: altijd op maat, altijd bij de hand.                                                                                                                                              

 

Praktische informatie  
 Kosten geen 
 Trainer Evelien Kroes  
 Locatie Van Ede & Partners in Zeist, Koetshuis 
 Aantal deelnemers minimaal 8, maximaal 12
 Aanmelden zeist@vanede.nl na overleg met je consulent

 

 

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.