LinkedIn, optimaliseer je profiel en vergroot je vindbaarheid

Wanneer je een profiel hebt aangemaakt op LinkedIn is het goed om je te beseffen dat iedereen je hiermee online kan vinden. Het is dus goed om na te denken over hoe je jezelf hier presenteert. Tevens is het gebruik van LinkedIn van essentieel belang om online te kunnen netwerken en om je te helpen zoeken naar nieuw werk. Het is dan ook een goede aanvulling op je andere sollicitatie / campagne activiteiten.

Wanneer?

11 oktober 2018

van 09.30 tot 13.00 uur

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor mensen die een profiel hebben aangemaakt op LinkedIn maar het medium nog weinig inzetten als instrument voor personal branding. Hoe positioneer ik mij zelf in de markt? Hoe kan ik de instellingen van dit medium naar mijn hand zetten? Je leert  waar je op moet letten om jezelf optimaal te presenteren en je vindbaarheid te vergroten.

Programma

Deelnemers aan de workshop worden bekend gemaakt met de basisprincipes van LinkedIn. We doorlopen de belangrijkste instellingen. Daarnaast wordt een begin gemaakt met het verder uitwerken van een LinkedIn profiel, het opbouwen van een netwerk en hoe kan ik doelgericht zoeken. Waar vind je vacatures en hoe word je lid van relevante groepen?

Voorbereiding

Deelnemers hebben een account aangemaakt op LinkedIn en hierop in ieder geval 1 werkervaring (functie en bedrijf) toegevoegd. Tevens heb je geoefend met ‘navigeren’ in het systeem. Om deel te kunnen nemen dient iedereen voor de workshop een eigen (opgeladen) laptop met Wifi verbinding mee te nemen.

Géén tablet/iPad of smartphone.

Wat brengt het je?

De deelnemers gaan naar huis met kennis van de belangrijkste instellingen van LinkedIn en een eerste opzet voor een eigen/aangescherpt profiel. Ze kunnen thuis verder gaan met het bewerken van hun LinkedIn profiel.

Praktische informatie    
Kosten: geen kosten voor cliënten
Trainer: Sandra Werre
Locatie: Van Ede & Partners Den Haag
Aantal deelnemers: maximaal 6

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.