Je carrière in de steigers

Deze masterclass gaat over het versterken van jouw ondernemende houding. Een houding waarbij lef, risico nemen, doorzetten en pro activiteit de basis vormt: kansen zien en kansen benutten.

Wanneer?

5 februari 2018

van 10 - 13 uur

 

 

 

Voor wie

De masterclass is bedoeld voor cliënten Van Ede & Partners die hun ondernemende houding willen versterken onder het motto “Je kunt je toekomst niet voorspellen maar wel creëren”

 

Programma

Deze masterclass gaat over het versterken van jouw ondernemende houding. Een houding waarbij lef, risico nemen, doorzetten en pro activiteit de basis vormt: kansen zien en kansen benutten. Niet alleen in de vorm van werk- creërende ondernemers, maar ook als ondernemende werknemers. Een ondernemende houding is van levensbelang, maar hoe doen we dit?

Doelen:

  • Welke ondernemende eigenschappen zijn er?
  • Welke ondernemende eigenschappen heb ik zelf?
  • Hoe kan ik mijn eigenschappen effectvol inzetten?
  • In 5 stappen van idee naar daad.

 

 

Werkwijze

In deze masterclass gaan we hele concreet, met zelf ingebrachte voorbeelden, aan de slag. Wat doen we al? Wat kunnen we? Wie kennen we? Wanneer ben je 'ondernemer' of 'ondernemend'? Is het een mythisch DNA? Heeft de één het wel en de ander niet?

Tijdens de masterclass worden de  deelnemers op een veilige manier ondergedompeld in de vijf ondernemerschapsprincipes van Effectuation. Deze principes gaan uit van de aanwezige talenten, de huidige middelen en het feit dat de toekomst niet te voorspellen is, dus zal u deze zelf moeten vormgeven. Ondernemend gedrag en een goed netwerk is hiervoor de basis!

Tevens maken we gebruik van het business model canvas toe. Simpel, krachtig, praktisch.

 

Praktische informatie   
Kosten geen
Trainer John Bakker
Aantal deelnemers

maximaal 12

Locatie Van Ede & Partners, Noordsingel 117

En meer informatie? Neem contact op met John Bakker johnbakkereducation@icloud.com   of mobiel 0653593687.

Bespreek voor aanmelding uw deelname met consulent/psycholoog.

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.