Feedback geven en ontvangen

Het doel van deze interactieve workshop is het vergroten van kennis en vaardigheden en/of opfrissen van hoe feedback te geven en te ontvangen. Naast kennisoverdracht worden er onderling ervaringen gedeeld en geoefend met praktijksituaties.

Wanneer?

15 februari 2018

13.30 - 16.30 uur

Programma

Feedback helpt om gedrag van elkaar te begrijpen, om positief gedrag te stimuleren, om conflicten voor te zijn en op te lossen, om relaties tussen personen te verduidelijken en begrip voor en inzicht in elkaar te vergroten. Feedback is terugkoppelen van het effect van iemands gedrag en het vraagt wederzijds respect en vertrouwen.

In deze interactieve workshop gaan we actief aan de slag met (praktijk) situaties en het delen van kennis en ervaringen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse theorieën en hebben creatieve methodieken, uitproberen, eigen inbreng en humor een belangrijke plek. Bij aanvang van de workshop worden de persoonlijke leerdoelen bepaald en verwachtingen in kaart gebracht. Aan het eind van de workshop wordt besproken wat de deelnemers hebben geleerd.

Wat brengt het u?

Na deze training weet je beter wat het nut en effect is van feedback, hoe feedback te geven en te ontvangen, hoe je om kunt gaan met weerstanden en emoties en hoe je zelf zo effectief mogelijk bijdraagt aan wat je wilt bereiken, b.v. in de samenwerking met anderen.

Praktische informatie

Trainer  Nynke Hovinga
 Aantal deelnemers minimaal 8 en maximaal 12
 Kosten geen
 Aanmelden na overleg met je consulent via groningen@vanede.nl of 050 312 34 85

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.