Personal Branding - het merk IK

Hoe onderscheid je je als zelfstandige in jouw markt? Wat zijn jouw merkwaarden? Wil je hier meer over weten, dan is deze workshop wellicht een aanrader voor je.

Wanneer?

13 december 2018

10.00 - 13.00 uur

Voor wie

Voor cliënten van Van Ede & Partners die van plan zijn om als zelfstandige (zzp) te starten of dit overwegen.

Programma

Deze workshop is getiteld het merk IK. Zelfstandigen zijn zich er niet altijd van bewust dat ze hun eigen merk zijn. Dat wordt echter steeds belangrijker, want je bent zelden de enige in de markt die je aanboort. Er is met andere woorden dus concurrentie en dat maakt dat je je zult moeten onderscheiden. In deze workshop ga je je persoonlijke en onderscheidende merkwaarden (functioneel, emotioneel, expressief) opstellen, je merkessentie schrijven en uiteindelijk een merkbelofte naar je (potentiële) klanten formuleren. 

Wat brengt het je

Deze workshop geeft je handvaten om je zelf neer te zetten ten opzichte van je concurrenten. Het maakt je bewust dat je merkwaarden de basis zijn voor al je externe communicatie, denk aan ontwikkeling van logo, huisstijl, website, enz.

De trainer

Henk Jacobs is ervaringsdeskundige bij Van Ede & Partners en heeft zichzelf een mooie reis cadeau gedaan. Zijn marketingcarrière is inmiddels 29 jaar lang en voor organisaties in lijmen (merk: Frencken), hygiënisch papier (merk: Van Houtum Papier / Satino) en de laatste 17 jaar in elektrisch gereedschap (merken: Makita, Dolmar, Maktec). Sinds enige tijd werkt hij als zelfstandig marketeer en heeft een focus op organisaties in de zorg.

praktische informatie  
Kosten Geen
Trainer Henk Jacobs SMP van Henk Jacobs Marketing Raad & Daad
Locatie Van Ede & Partners in Eindhoven, Parklaan 54a
Aantal deelnemers minimaal 6, maximaal 12

Deelname in overleg met je begeleidend consulent/psycholoog

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.