Werken met levenslijnen. Het verband tussen lichaam, loopbaan en inspiratie

In deze workshop laten we het verband zien tussen levensfasen, loopbaankeuzes en wie je in essentie bent. Nadruk ligt op de rol die ons lichaam hierin speelt. Hoe we ons daarmee ‘in de wereld’ zetten. Hoe ons lichaam tegelijk een signaalfunctie heeft en toegang is tot onze inspiratiebronnen.

Wanneer?

21 november 2018

van 12.30 tot 16.30 uur

Voor wie

Je hecht er waarde aan om energiek en geïnspireerd te werken. Je wilt toegevoegde waarde leveren, jezelf ontplooien en ergens voor staan. Je droomt van in de flow zijn….maar in het dagelijks leven mis je dit vaak. Je merkt dat je jezelf makkelijk ‘voorbij loopt’. Je vraagt je af waarom je lichaam soms ‘niet mee wil doen’ meet wat je hoofd besloten heeft. Of je mist de inspiratie voor hetgeen je moet doen.

In deze workshop laten we het verband zien tussen levensfasen, loopbaankeuzes en wie je in essentie bent. Nadruk ligt op de rol die ons lichaam hierin speelt. Hoe we ons daarmee ‘in de wereld’ zetten. Hoe ons lichaam tegelijk een signaalfunctie heeft en toegang is tot onze inspiratiebronnen.

Programma

Deelnemers krijgen inzicht in wetmatigheden in de uiterlijke levenslijn (hoe we ons leven uiterlijk hebben vorm gegeven), en in de innerlijke levenslijn (onze talenten, intuïtie en zingeving). Zij onderzoeken welke gebeurtenissen hen in hoge mate hebben gevormd en hoe hun lichaam daarbij tot steun of last was? Wat waren inspiratiebronnen en drijfveren in de verschillende levensfasen? Deelnemers krijgen inzicht in het bewaken van de eigen balans en de rol die hun lichaam daarbij speelt. Waar de nadruk vaak ligt op het ontwikkelen van de uiterlijke levenslijn, kijken we in deze workshop vooral naar het ontwikkelen van de innerlijke levenslijn.

Voorbereiding

De trainer doet een telefonische intake en geeft een aantal voorbereidingsvragen mee.

Wat brengt het u?

Je bewust zijn van de dragende rol van ons lichaam in het ontwikkelen van de uiterlijke en innerlijke levenslijn geeft steun en stevigheid bij het maken van loopbaankeuzes. Als je eenmaal een keuze gemaakt hebt leert het je hoe de balans te bewaren in je leven en werk.

Praktische informatie   
Kosten geen
Trainer Anton Scheffers, Essense Training & Advies
Aantal deelnemers minimaal 6, maximaal 8
Aanmelden via breda@vanede.nl
Locatie Het Boshuis in het Mastbosch in Breda
   

Deelname in overleg met je begeleidende consulent

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.