LinkedIn

In de huidige tijd van Social Media is het gebruik van het zakelijk netwerk LinkedIn een niet te onderschatten hulpmiddel als instrument ter ondersteuning van je zoekactiviteiten. Veel HR managers en headhunters gebruiken LinkedIn als een instrument ter ondersteuning van hun zoekactiviteiten. Daarom is ook de publicatie van uw profiel een van de belangrijkste items om uzelf goed in de markt te zetten.

Wanneer?

14 november 2018

09.30 - 13.00 uur

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor cliënten die al min of meer weten wat ze willen en klaar zijn om een stap naar buiten te maken. 

Programma

In deze workshop leert u wat LinkedIn is, hoe u dit het beste kunt vullen en hoe u dit inzet bij netwerken en het vinden van een baan. 

Voorbereiding

Van belang is dat u al een LinkedIn account heeft en een profiel heeft aangemaakt.oor de effectiviteit van deze praktische workshop is het noodzakelijk dat u uw eigen laptop meeneemt

Wat levert het u op

U weet wat LinkedIn is en hoe u deze vult om uzelf zo optimaal mogelijk online te profileren. U weet waar u vacatures vindt en hoe u uw netwerk inzet bij het vinden van een baan. 

Praktische informatie  
Kosten Geen 
Trainer Inge van Erkel
Locatie Van Ede & Partners in Arnhem, Geert Grootestraat 4
Aantal deelnemers Maximaal 6

Deelname altijd in overleg met begeleidende consulent/psycholoog.

 

Naast de workshops, kunt u bij onze vestiging in Arnhem terecht voor outplacement en loopbaanbegeleiding.

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.