Het A4tje - alter ego bij solliciteren en netwerken

Jezelf presenteren vraagt om communicatie die hoge eisen stelt en een kwestie van woorden bewust wikken en wegen. Wat heb je concreet te bieden? En voor wie? Dat aansprekend samengevat in profiel en focus, resumé, cv. Noem ‘t een zakelijke propositie op A4-formaat en in een vorm die aanspreekt. Je kunt maar één keer een eerste indruk maken, laat het dan een goede zijn. Beter nog, een onuitwisbare.

Wanneer?

28 november 2018

van 10.00 tot 13.00 uur

Voor wie?

Cliënten van Van Ede & Partners

Programma

Valkuilen en mogelijkheden, kaf en koren, vragen en antwoorden – discussie. Geprikkeld worden en inspiratie opdoen. Commentaar op ingezonden ‘eigen werk’. Zo’n ochtend vliegt voorbij. En daarna ga je flink aan de slag.

Voorbereiding

Laat de gelegenheid om jouw denk- en schrijfwerk te toetsen niet lopen en mail voor maximaal rendement je cv of A4-tje en beste of slechtste brief, in de week voorafgaand aan de sessie aan jw@klanqbord.nl.

Wat brengt het je?

De combinatie van feedback op ‘eigen werk’, advies, discussie en zelfwerkzaamheid. Kortom: inspiratie voor een flinke stap verder, op weg naar je andere toekomst.

Moderator

Jan Willem van Kleef, communicatie- en marketingman, tegenwoordig schrijver in opdracht onder de vlag van www.klanqbord.nlCopy, kopij, vertaalwerk – commercieel en redactioneel. Dat alles puntig, relevant en graag ‘met een kuiltje jus’ – ook bij de marketing van jezelf.

Praktische informatie  
Kosten: geen kosten voor cliënten
Trainer/moderator: Jan Willem van Kleef
Locatie: Van Ede & Partners Den Haag
Aantal deelnemers: maximaal 12

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.