Het Talentenspel

In deze tijd van grote veranderingen verlangen we vaak naar zekerheid. Deze zoeken we meestal in de buitenwereld, terwijl de grootste zekerheid in ons zelf is gelegen. Het Talentenspel maakt u bewust van uw eigen, innerlijk rijkdom aan talenten.

Wanneer?

1 november 2018

10.00 - 17.00

15 november 2018

10.00 - 17.00

Voor wie

Deze training is toegankelijk voor (oud)cliënten en belangstellenden.

Programma

Dag 1

Het ontdekken en verkennen van uw innerlijk leven, uw koninkrijk, door middel van een diepgaande kennismaking met uw talenten: zicht op potentie en schaduwkant van talenten; valkuilen en blokkades en de wijze waarop u zich hier meester van kunt maken, koning(in) kunt zijn in uw rijk.

 

Dag 2

Zicht op de samenhang en hiërarchie van uw talenten; op diepgaander niveau kennismaken met uw Zelf door middel van de levensboom als blauwdruk van uw Ziel; staan voor uw levensmissie en koppeling hiervan naar de daagse realiteit.

Resultaat

U ontdekt dat talenten energie geven en vragen te worden ingezet. U vormt een beeld van hoe zij kunnen samenwerken en elkaar versterken. Op grond van dit alles formuleert u uw levensmissie. Scherp bewustzijn van uw potentie geeft concrete sturing aan uw ambitie.

Praktische informatie

 Trainer Tet Peters
 Locatie Van Ede & Partners in Zwolle
 Aantal deelnemers 6 - 10
 Kosten

voor cliënten € 375,-- excl. BTW te betalen door deelnemer, vestiging of gezamenlijk

voor oud-cliënten en particuliere belangstellenden € 550,-- excl. BTW

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.