LinkedIn Introductie

Een goed en volledig LinkedIn profiel is onmisbaar voor wie op zoek is naar ander werk! Kom leren hoe je dit aanpakt en breng het direct in de praktijk.

Wanneer?

13 november 2018

10.00 - 13.00

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor cliënten die vrijwel geen ervaring hebben met het gebruik van LinkedIn maar wel al een profiel hebben aangemaakt en incidenteel gebruik maken van dit medium.

Programma

Deze praktische workshop is gewijd is aan het uitwerken van een goed LinkedIn profiel. Na een introductie over het belang van netwerken en het gebruik van LinkedIn daarbij, leer je hoe je je kwaliteiten, persoonlijkheid en toegevoegde waarde het beste tot hun recht laat komen in je LinkedIn profiel. Daarnaast gaan we in op het verkrijgen van aanbevelingen en onderschrijvingen die je kwaliteiten en vaardigheden extra gewicht geven.

Voorbereiding

  • Je hebt een account aangemaakt op LinkedIn en hieraan in ieder geval één werkervaring (functie en bedrijf) toegevoegd. 
  • Wij verzoeken je een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn voor het starten en met het netwerk verbinden van je laptop.

Wat neem je mee?

  • Je CV, resumé of profiel (voor zover je dat al op orde hebt)
  • Je laptop met wifiverbinding. We werken uitsluitend met de browser-versie van LinkedIn en daarom zijn tablets of smartphones minder geschikt voor gebruik in deze workshop.
  • Een digitale portretfoto waarop je gezicht goed te zien is.

Wat deelnemers zeggen over deze workshop

LinkedIn wordt helder uitgelegd aan de hand van veel praktijkvoorbeelden. Anne-Marie is duidelijk, pragmatisch, rustig en neemt de tijd voor vragen. Ik ga vanaf nu LinkedIn actiever te gebruiken!

 

Praktische informatie

Kosten 

Deze workshop wordt je aangeboden door 
Van Ede & Partners.

Trainer 

Anne-Marie Le Poole 

Locatie 

* * Ons nieuwe kantoor vanaf 17 september 2018 * *

Olympisch Stadion 41
Amsterdam 

(klik hier voor een routebeschrijving en informatie over parkeren)

Materiaal 

Eigen laptop 

Aantal deelnemers

Maximaal 8 

Aanmelding via

amsterdam@vanede.nl 
Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.