Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap kan gezien worden als zelf verantwoordelijkheid nemen voor je leven. Verantwoordelijkheid nemen, grote woorden die maar al te vaak worden gebezigd. Maar wat is dat nu eigenlijk en hoe ziet dat er in de dagelijkse praktijk uit?

Wanneer?

3 oktober 2018

13.00 tot 16.00 uur

Programma

We komen allemaal obstakels tegen op ons pad. Persoonlijk leiderschap inzetten bij het omgaan met de obstakels betekent dat we de confrontatie met onszelf aangaan en om zo tot vernieuwing in onszelf te komen. Dat vraagt om moed, trouw zijn aan jezelf, mildheid en je kwetsbaar durven opstellen, persoonlijk leiderschap dus!
In deze workshop zullen we op een simpele maar doeltreffende manier onderzoeken wat Persoonlijk Leiderschap is en hoe je dat in je dagdagelijkse bestaan kunt ontwikkelen en inzetten.
De workshop beoogt spannend (veel zelfonderzoek) en ontspannend (wat zijn we allemaal toch nog aan het klunzen) te zijn.

Resultaat

Na deze workshop zal het ‘onder de streep (slachtofferschap) en boven de streep (verantwoordelijkheid nemen)’ zitten een gevleugelde uitdrukking zijn.

praktische informatie   
Kosten  geen 
Trainer  Els Burger 
Locatie Noordsingel 117 in Rotterdam
Aantal deelnemers max. 8

Deelname na overleg met je consulent/psycholoog

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.