Grenzen aangeven

Het doel van deze interactieve workshop is het vergroten van kennis en vaardigheden over hoe effectief je grenzen aan te geven en je eigen innerlijke weerstand en stemmetjes te herkennen. Naast kennisoverdracht worden er onderling ervaringen gedeeld en geoefend met praktijksituaties.

Wanneer?

9 oktober 2018

13.30 - 16.30 uur

Programma

Voor de één is het een eitje, nee zeggen, de eigen grenzen goed in de gaten houden en aangeven. Voor de ander is het een heel gepuzzel, innerlijke strijd en overwinning. Voor weer een ander ergens daar tussenin. Dit alles wordt verscherpt als je met veranderingen of verlies in je werk of leven van doen hebt. Veranderingen die energie kunnen kosten en je patronen kunnen uitvergroten. De dingen die je belemmeren of beperken om echt te leven zijn volgens een oud joods verhaal je 'geit'. "Vind je geit en doe hem de deur uit!".

In deze praktijkgerichte interactieve workshop gaan we actief aan de slag met (praktijk) situaties. Er wordt kennis overgedragen, geoefend met grenzen aanvoelen wat er innerlijk gebeurt, wat signalen zijn en met gesprekstechnieken en het delen van ervaringen. Creatieve methodieken en eigen inbreng hebben daarin een belangrijke plek.

Bij aanvang van de workshop worden de persoonlijke leerdoelen bepaald, verwachtingen in kaart gebracht en aan het eind van de workshop wordt besproken wat de deelnemers meenemen uit deze workshop.

Wat brengt het u?

Na deze training weet je beter te (h)erkennen wat je wel en niet wil en hoe dat effectief aan te geven.

Praktische informatie

 Trainer Nynke Hovinga
 Aantal deelnemers  minimaal 10 en maximaal 12
 Kosten  geen
 Aanmelden  na overleg met je consulent via groningen@vanede.nl of 050 32 34 85

 

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.