Je loopbaan in model

Je volgt een loopbaantraject bij Van Ede & Partners en je bent aan de slag (geweest) met je talenten, drijfveren en missie. Maar wat nu?

Wanneer?

17 januari 2018

9.30 - 12.30 uur

Programma

Deze workshop biedt handvatten om je verdere loopbaan in de praktijk vorm te geven, om je waarde op de arbeidsmarkt te vergroten. Misschien overweeg je te gaan ondernemen of ben je al zzp-er, maar hoe geef je jouw business model vorm? Kortom: hoe zet jij jouw potentieel en ideeën succesvol om in een waarde-propositie voor je toekomstige werkgever, opdrachtgever of klanten?

Wat brengt het je

Na deze workshop heb je geleerd hoe je jouw persoonlijke business model opstelt en daarmee nieuwe mogelijkheden voor jezelf en je werk creëert. Je weet hoe je deze eerste versie van je model hanteert en presenteert en hebt hierop feedback ontvangen. Je kent je professionele identiteit, en tenslotte weet je de juiste vragen te stellen en vervolgacties te ondernemen om jezelf en je loopbaan opnieuw uit te vinden.

Voorbereiding

Het is aan te bevelen de profieltraining te hebben doorlopen wanneer je deze workshop volgt.

praktische informate   
 Kosten er zijn geen kosten verbonden aan het volgen van deze workshop
 Trainer Nico Willemsen 
 Locatie Van Ede & Partners, Parklaan 54a in Eindhoven 
 Aantal deelnemers minimaal 8, maximaal 12

Deelname in overleg met je psychoog/consulent.

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.