Op zoek naar outplacement in Zwolle? Van Ede & Partners geeft u de handvatten die u nodig heeft om een nieuwe baan te vinden die bij u past. Onze programma’s zijn afgestemd op uw wensen en begeleiden u naar een nieuwe, energieke start. Het traject van ons outplacementbureau in Zwolle bestaat uit de volgende vier fases: - Verwerking ontslag - Het in kaart brengen van de competenties en wensen - Sollicitatiebegeleiding - Baan zoeken Veel van onze psychologen en consulenten hebben een eigen onderneming of vervullen een functie in het bedrijfsleven. Hierdoor hebben zij toegang tot interessante netwerken. Interessante netwerken in verschillende sectoren. Ook de voormalige cliënten van ons outplacementbureau in Zwolle behoren tot dit netwerk. Zij kennen uw situatie als geen ander en helpen u graag bij het maken van een nieuwe, energieke start!

Zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Zwolle

Met behulp van outplacement in Zwolle bij Van Ede & Partners kunt u ook een eigen onderneming beginnen. De consulenten van Van Ede & Partners helpen u daar graag bij. Wij kunnen u helpen bij het analyseren van uw individuele, unieke kracht en het opstellen van een ondernemingsplan. Een plan dat geschikt is voor het aanvragen van financieringen bij bijvoorbeeld banken en gemeenten. Een goed begin is het halve werk, kies daarom voor ons outplacementbureau in Zwolle!

Outplacement in Zwolle is succesvol!

Wanneer is outplacement geslaagd? Outplacement in Zwolle is bij ons pas geslaagd als u een baan heeft gevonden die u vreugde en voldoening geeft. Dat betekent dus een baan die past bij uw kennis, ervaring, drijfveren en verlangens. Uit onderzoek van de OVAL, de branche van duurzame inzetbaarheid, blijkt dat outplacement werkt. Van de 11.300 outplacementtrajecten hebben meer dan 7.500 mensen een nieuwe baan gevonden.

Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Zwolle!

Van Ede & Partners is u, naast outplacement, ook graag van dienst met coaching, loopbaanbegeleiding en hulp bij transitievergoeding in Zwolle. Wilt u van onze dienst(en) gebruikmaken? Of heeft u vragen? Neemt u dan contact op met onze vestiging in de prachtige Hanzestad Zwolle. Dat kan door te bellen naar 038 - 421 02 88 of een e-mail te sturen naar zwolle@vanede.nl. Langskomen bij ons outplacementbureau in Zwolle kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd aan de Terborchstraat 18 in Zwolle. Hier ontmoeten cliënten elkaar, (net)werken zij met elkaar en bouwen zij aan een nieuwe toekomst met behulp van outplacement in Zwolle!

 

     Outplacementbureau Zwolle

Do you have questions or do you experience the same?
Contact us and explore your possibilities.

Contact us for an appointment

Wipstrikkerallee 95

8023 DW Zwolle

T. 038 421 02 88