Loopbaanbegeleiding Rotterdam

Optimaal presteren op uw werk? Van Ede & Partners helpt u daar graag bij door middel van loopbaancoaching/loopbaanbegeleiding in Rotterdam! Haalt u te weinig voldoening uit de zaken waarvoor u zichzelf inzet? Komen uw professionele talenten en kwaliteiten onvoldoende tot hun recht? Of bent u toe aan een moment van reflectie? Loopbaanbegeleiding in Rotterdam bij Van Ede & Partners is in dit soort situaties zinvol. Het helpt u om antwoord te krijgen op deze en andere belangrijke vragen.

Ontdek uw drijfveren met loopbaanbegeleiding in Rotterdam

Of u nu werkend of werkzoekende bent, onze deur staat open voor iedereen die loopbaanbegeleiding in Rotterdam wenst. Samen met een carrière coach werkt u aan uw persoonlijke groei en het ontwikkelen van een carrière die er werkelijk toe doet. Daarnaast worden de volgende onderwerpen besproken: keuzes die u kunt maken voor het verdere verloop van uw carrière, wat uw wilt, waarom u dat wilt en hoe u dat kunt bereiken. Het doel van Van Ede & Partners is u bewust te maken van uw drijfveren, verlangens en kwaliteiten, zodat u zelf de regie kunt nemen over uw eigen loopbaan!

Loopbaanbegeleiding Rotterdam: kijk met een frisse, open blik naar uw werk

U wilt met een frisse, open blik naar uw werk kijken? Onze vestiging is een inspirerende ontmoetingsplaats voor loopbaanbegeleiding in Rotterdam. Het biedt u de rust om te reflecteren, maar het geeft u ook energie om in beweging te komen. U treft hier gepassioneerde psychologen en consulenten aan met jarenlange ervaring. Carrière coaches die garant staan voor kwaliteit en persoonlijke dienstverlening. Daarnaast kunt u bij hen terecht voor coaching, transitievergoeding en outplacement in Rotterdam bij Van Ede & Partners.

‘A career that matters’ begint bij Van Ede & Partners

U bent op zoek naar loopbaanbegeleiding in Rotterdam? Van Ede & Partners helpt u graag! Ons pand is al meer dan twintig jaar een inspirerende plek voor cliënten uit Rotterdam en omgeving. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van loopbaancoaching? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 010 - 412 00 22 of een e-mail te sturen naar rotterdam@vanede.nl. De consulenten en psychologen van Van Ede & Partners beschikken over interessante netwerken in Rotterdam. Met loopbaanbegeleiding in Rotterdam creëert u een carrière die u vreugde en voldoening geeft!

 

    Loopbaanbegeleiding Rotterdam

Become acquainted?

Find an office in your area and make an appointment

rotterdam@vanede.nl

Noordsingel 117

3035 EM Rotterdam

T. 010 412 00 22

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.