Loopbaanbegeleiding Breda

Loopbaanbegeleiding Breda

Met loopbaanbegeleiding in Breda door Van Ede & Partners vindt u een passende baan. Mist u uitdaging en begint bij u steeds meer het gevoel te overheersen dat u een nieuwe richting in moet slaan? Of heeft u te maken met een ingrijpende verandering in uw werkende leven? Uw persoonlijke carrière coach geeft u tijd, ruimte en de juiste sfeer voor zelfreflectie tijdens uw loopbaanbegeleiding in Breda. Zodat u inzicht krijgt in wie u werkelijk bent. Zo wordt u uitgedaagd om nieuwe wegen te bewandelen!

Ontdek uw drijfveren met loopbaanbegeleiding in Breda

Loopbaanbegeleiding in Breda bij Van Ede & Partners geeft u inzicht in uw talenten, ambities en drijfveren, zodat u in staat bent een weloverwogen keuze te maken voor uw eigen loopbaan. Samen met een persoonlijke carrière coach onderzoekt u waar u staat in uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Op deze manier krijgt u inzicht in een werkbestemming die volledig bij u past. Een werkbestemming die past bij uw kennis, ervaring en kwaliteiten, zodat u optimaal kunt presteren in uw werk!

Loopbaanbegeleiding Breda: kijk met een frisse, open blik naar uw werk

Netwerken staat hoog in het vaandel bij ons tijdens uw loopbaanbegeleiding in Breda. Onze ervaren consulenten en psychologen beschikken over krachtige en relevante netwerken. Netwerken die u extra energie geven en u kunnen helpen bij het bouwen aan een nieuwe toekomst. Samen met hen komt u tot nieuwe inzichten, zodat u weer met een frisse, open blik naar uw werk kijkt! En wist u dat wij u naast loopbaanbegeleiding in Breda, ook van dienst kunnen zijn met coaching, transitievergoeding en outplacement in Breda?

‘A career that matters’ begint bij Van Ede & Partners

Uw loopbaan vormt de rode draad in uw carrière. Loopbaanbegeleiding in Breda onder begeleiding van onze consulenten en psychologen zorgt ervoor dat die rode draad u vreugde en voldoening geeft! Wilt u graag meer informatie ontvangen over loopbaancoaching? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Dat kan door te bellen naar 076 - 565 65 09 of een e-mail te sturen naar breda@vanede.nl. Langskomen kan natuurlijk ook.  Hieronder vindt u onze contactgegevens:

Van Ede & Partners
Ceresstraat 13
4811 CA Breda

   Loopbaanbegeleiding Breda

Loopbaanbegeleiding in Breda bij Van Ede & Partners houdt uw carrière uitdagend!

 

Do you have questions or do you experience the same?
Contact us and explore your possibilities.

Contact us for an appointment

Ceresstraat 13

4811 CA Breda

T. 076 565 65 09