drs. V.H.M. (Vérène) Laane MBA

Na mijn studies Klinische Psychologie en Master of Business Administration was ik werkzaam als senior adviseur bij NZf/Consult voor Personeelsvoorziening en Sociaal & Strategisch Management en als directeur van Bureau Lindenhoek, de brancheorganisatie van zorginstellingen in Kennemerland. Naast mijn werkzaamheden voor Van Ede & Partners begeleid ik als zelfstandig adviseur ook studenten bij de bewustwording van hun kwaliteiten en planning van activiteiten.
Vérène Laane

Als psycholoog en consulent begeleid ik managers, bestuurders en professionals in allerlei sectoren. De combinatie van mijn studies, werkervaring en diverse therapie-opleidingen zorgen voor een brede interdisciplinaire aanpak: mentale, fysieke, emotionele en spirituele aspecten komen aan de orde. De insteek varieert van een ontwikkelingsassessment tot het zicht krijgen op en het wegnemen van belemmerende patronen, om goed te kunnen functioneren in privé en in werk. Ik help mijn cliënten met het beantwoorden van vragen als: “Hoe kan ik meer in mijn kracht staan?, “Wat zijn mijn kwaliteiten?”, “Wat is mijn persoonlijke missie?”, “Welke keuzes heb ik en hoe maak ik keuzes?” Het thema vitaliteit heeft in het bijzonder mijn aandacht: “Waar krijg ik energie van?”, “Hoe blijf ik fit in deze hectische tijd?”.

Cliënten ervaren mij als helder, kernachtig en warm. Mijn cliënten gaan met vertrouwen de deur uit en leren met een positieve blik naar hun eigen kwaliteiten en de toekomst te kijken. Ik vind het vooral belangrijk dat iedereen zijn of haar eigenwaarde hervindt.

Our coaches and psychologists

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.