T. (Tijn) Ponjee MSc

Na een carrière van 16 jaar als topsporter houd ik mij als arbeids- en organisatiepsycholoog bezig met de ontwikkeling van mensen in organisaties. Dit doe ik in de rol van coach, teamontwikkelaar, opleider en organisatieadviseur. Ik ben tevens auteur van het boek ‘Word wie je bent – Handboek karakterstructuren’ en verzorg in het kader hiervan diverse opleidingsdagen, leergangen en lezingen voor managers en professionals. Bij Van Ede & Partners ben ik werkzaam als psycholoog, assessor, trainer en consulent.
Tijn Ponjee

In het leven maak je keuzes, bewust, maar vaak ook onbewust, ingegeven door de omstandigheden. En op een bepaald moment kunnen keuzes gaan wringen. Kan een ingeslagen weg doodlopend blijken te zijn. Soms vanuit jezelf, soms door een situatie die je overkomt. In beide gevallen kom je op een kruispunt in je leven en is het tijd om van heel dichtbij naar jezelf te kijken en bewust keuzes te heroverwegen.

Ontwikkeling gaat voor mij over het op een diepere laag leren kennen van jezelf als mens; het zelfbewustzijn vergroten door vanuit verschillende kanten te belichten en in te zoomen. Soms is het nodig om goed naar jezelf te kijken. Als keuzes wringen, of als een situatie je dwingt om wakker te worden en een andere weg in te slaan.

Met scherpte, openheid en diepgang daag ik je uit om via lichtheid, humor en een verfrissende blik dichter bij de eigen kern te komen. Het resultaat is meer in verbinding zijn met jezelf en anderen, waardoor je vrijer en meer bevlogen bent in werk en leven.

Our coaches and psychologists
t.ponjee@vanede.nl

Vestiging Arnhem T. 026 364 41 11

Vestiging Enschede T. 026 364 41 11

LinkedIn

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.