mr. N. (Niels) Schotanus MHD

Ik ben opgeleid als jurist en gevormd door diverse leidinggevende posities. Geïnspireerd door mijn Master “Human Development in Organisations”. Doorontwikkeld in coaching, training en leiderschapsontwikkeling. Ik heb doorleefde ervaring op juridisch, financieel, HR, management en toezichthoudend vakgebied. Ik heb brede expertise en interesse in leiderschapsontwikkeling en coaching.
Niels Schotanus WVD-171203-056 HR website versie.jpg

“Menselijke strateeg met organisatievermogen, potentieel ontsluiter.”

Waarom? “Ik ben gefascineerd door ontwikkeling. Met leiderschap als katalysator. Ik geloof dat excellerende mensen een excellerende organisatie maken. Deze zorgt voor verbonden klanten, mooie resultaten en een betere wereld”.

Hoe? “Door het simpel te houden. Vraagstukken terug naar de essentie brengen en dan weer in de kracht te zetten. Dat doe ik dagelijks. Als gids in de duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. Daar waar het stokt wil ik het verder brengen. Door oprechte aandacht en met visie, empathie en daadkracht.

Wat? “Ik kan mensen en organisaties laten excelleren. Als adviseur of coach op gebied van (management)ontwikkeling en expert op het gebied van transformatie (“change”) van mens  en organisatie”.

Typering: Scherp observator. Sterk in coaching. Geboeid door strategische vraagstukken. Onafhankelijk analytisch denker met gevoel. Creatief en ondernemend. Vasthoudend in realisatie. Zelfstandig, authentiek, krachtig en oplossingsgericht. Zingevend, verbindend,  onderzoekend en wijs. Leergierig in mijn eigen ontwikkeling. 

Our coaches and psychologists

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.