M. (Michel) Hensen MM

Jarenlang gaf ik leiding aan het eigen familiebedrijf, waarbij de organisatie werd omgevormd naar een transparante en vooruitstrevende marktspeler. Dit resulteerde uiteindelijk in een succesvolle verkoop. Na nog een aantal jaar als aangesteld directeur was het tijd voor een sabbatical met aandacht voor reflectie en gezin. Hierna heb ik mij toegelegd op het coachen van ondernemers en MBI-kandidaten.
Michel Hensen

Als coach zoek ik graag spelenderwijs de verdieping, de kern waar het om draait, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik ga op zoek naar de drijfveren en bekijk de gestelde doelen. Ik kijk naar kwaliteiten en mogelijkheden, met een open oog voor valkuilen. Graag ga ik samen op zoek naar nieuwe invalshoeken en kansen voor persoonlijke ontwikkeling vanuit de persoonlijke context en in lijn met de organisatie en de markt. Hierbij ga ik af op mijn gevoel, in combinatie met een scherpe analyse. Daarbij plaats ik een strategische visie in relatie tot feitelijk gedrag. Als verbindend persoon ben ik betrokken en gedreven.

Ik geloof in gezamenlijk ondernemen met talenten; betekenisvol willen zijn met aandacht voor (het ontwikkelen van) persoonlijk leiderschap, met als ingrediënten energie, autonomie, ‘fun’ en een beetje lef.

Our coaches and psychologists

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.