drs D.J.M. (Dominique) Campman

Als CIO van de Erasmus Universiteit gaf ik leiding aan complexe veranderprocessen. In die periode heb ik ervaren dat veranderingen in organisaties vooral succesvol zijn als je daarbij werkt met mensen die in hun kracht staan en met hun talenten aan de slag kunnen en willen. Als coach ben ik opgeleid in Psychosynthese (bachelor), ben ik gecertificeerd Talentencoach en heb ik opleidingen gevolgd in het Enneagram.
Dominique Campman

‘Denken doe je met je hart, want als je denkt met je hoofd, dan raak je verward’. Dit citaat geeft prachtig de kern weer van mijn overtuiging, passie en de richting in mijn leven.

 

Of het nu gaat om ingrijpende keuzes in een zware verantwoordelijke functie, het maximale uit jouw team halen of ontdekken waar jouw echte potentieel ligt, het begint altijd bij zelfbewustzijn. Inzicht in je eigen drijfveren, patronen, Talenten en bestemming.

 

Ik wil jou in verbinding brengen met je bestemming en passie en groepen mensen verbinden gericht op een gemeenschappelijk doel of resultaat.

 

Waarom doe je wat je doet? En waarom maak je de keuzes die je maakt? Als coach help ik je om je daar bewust van te zijn. Met als uiteindelijk doel dat je de keuzes maakt, die je echt belangrijk vindt en waar jij gelukkig van wordt.

Our coaches and psychologists

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.