mr. C.P.G. (Christiaan) Bramer EMCCC

Als coach richt ik mij op de mens, de organisatie en hun uitdagingen. Daarbij gebruik ik mijn 20 jaar corporate ervaring. Het omgaan met diverse mensen, verantwoordelijkheden en projecten kan ik goed. Daarbij ben ik geïnspireerd door de Executive Master in Consulting and Coaching for Change aan INSEAD en diverse andere opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
Christiaan Bramer

Ik coach, faciliteer/brainstorm en organiseer. Daarbij staat de mens en zijn/haar energie centraal. Door mijn levensloop, professionele achtergrond en interesse ben ik goed in staat om de mens in verhouding tot diens omgeving te zien en doen groeien.

Met u kom ik middels synthese & synergie tot de kern: identiteit, talenten en drijfveren en ook blokkerende overtuigingen en patronen. Mede door mijn fascinatie voor de “psychologie” van mens en organisatie, heb ik de kunst van het écht verbinden met mensen doorontwikkeld.

Mijn onderscheidende krachten zijn mijn openheid, het vermogen om diep te luisteren, in te voelen en (met respect) rake vragen te stellen. Ik gebruik daarbij mijn energie & speelsheid, en werk vanuit diverse invalshoeken (van cognitief tot en met energetisch).

Ik vind het boeiend om met leiders en professionals te werken & geniet wanneer een vonk tot een doorbraak leidt, en de uitdaging wordt gezet om stappen te zetten.

Our coaches and psychologists

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.