Our coaches and psychologists

Van Ede & Partners is an organization that is at the center of our society. Our coaches often run their own business or hold a senior position in the private- or public sector. Due to this they have an open mind and a broad point of view. Furthermore, without exception they have access to an interesting and relevant network in a wide array of industries.

De kracht van onze consulenten en psychologen schuilt in een combinatie van kennis, ervaring en oprechte belangstelling. Het zijn, net als u, mensen met heel specifieke talenten die kunnen terugvallen op vakkennis en mensenkennis, op werkervaring en levenservaring. Mensen die weten wat er speelt en wat er te koop is. Mensen die weten hoe het er aan toe gaat in organisaties, van werkvloer tot boardroom. Deze kennis en ervaring nemen ze mee in de professionele begeleiding van u als cliënt.

Ideale coach en sparring partner

Onze consulenten en psychologen zijn actief in tal van sectoren, in diverse rollen en verantwoordelijkheden. Bij Van Ede & Partners raakt u gemakkelijk in gesprek met een ondernemer, directeur, manager, professional, bestuurder, topsporter, kunstenaar of filosoof. Onze consulenten zijn allemaal mensen met talenten die ergens voor gaan en die vaak ook ‘onderweg’ iets geleerd hebben, die tegenslagen hebben overwonnen. Ze kennen de branches waarin u als cliënt actief bent. Ze kennen interessante mensen die u kunnen helpen om te toetsen of uw aanbod past bij een bepaalde sector of bij een bepaald soort organisatie. Dit maakt hen voor u als cliënt een ideale coach en sparring partner.

Altijd in ontwikkeling, altijd in verbinding

De consulenten en psychologen van Van Ede & Partners blijven zichzelf ontwikkelen en kunnen u onder andere  helpen met loopbaan gerelateerde vragen met betrekking tot outplacement, loopbaanbegeleiding en transitievergoeding. We doen interne opleidingen, houden bezinningsdagen en leren van elkaar tijdens bijeenkomsten. Ook worden we blijvend geïnspireerd door onze cliënten. Onze maatschappelijke betrokkenheid is groot en reikt verder dan de individuele cliënt. Zo dragen onze consulenten veelvuldig bij aan maatschappelijke doelen

 

U kunt een overzicht van onze consulenten vinden per vestiging

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.