LinkedIn voor gevorderden

Het gebruik van LinkedIn is van essentieel belang om online te kunnen netwerken en om je te helpen zoeken naar nieuw werk. Het is dan ook een goede aanvulling op het traject wat je doorloopt bij Van Ede & Partners.

When?

16 May 2018

van 9.30 tot 13.00

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor cliënten die al beschikken over een volledig ingevuld LinkedIn profiel en ervaring hebben met het gebruik van de basisprincipes van LinkedIn. Er is een duidelijk beeld over de zoekrichting. Cliënten gaat na de cursus actief gebruik maken van dit medium om vacatures te vinden en netwerkcontacten te maken. Zij hebben samen met hun consulent gesproken over de formulering van hun aanbod of hebben zelf een helder beeld van hoe die eruit moet komen te zien.

Programma

De volgende onderwerpen zullen aan de orde komen:

Aanscherping persoonlijk profiel, geavanceerd zoeken naar o.a. vacatures en hoe daarop te reageren, onderhoud en beheer van het LinkedIn netwerk, een bericht plaatsen, gebruik van LinkedIn groepen en bedrijfsprofielen.

Voorbereiding

Cliënten die vragen hebben of andere onderwerpen behandeld willen hebben, kunnen dat twee dagen van tevoren laten weten. Om deel te kunnen nemen dient iedereen tijdens de workshop een eigen (opgeladen) laptop met Wifi verbinding bij zich te hebben. Géén tablet/ iPad/ smartphone.

 Wat brengt het je?

De deelnemers gaan naar huis met kennis hoe zij zichzelf optimaal kunnen presenteren op LinkedIn en hoe zij LinkedIn kunnen gebruiken ter ondersteuning van hun campagne- netwerkactiviteiten. Hoe neemt u deel aan discussies, hoe wordt u lid van groepen, hoe kunt u het beste reageren op vacatures.

Praktische informatie  
Kosten: geen kosten voor cliënten
Trainer: Jochem van Loon
Locatie: Van Ede & Partners Den Haag
Aantal deelnemers: maximaal 6

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.