De kunst van het loslaten

Je hebt je eigen verhaal. Een verhaal, gekleurd door ervaringen en overtuigingen. Op basis van die overtuigingen maken we keuzes en oordelen we over onszelf. Dit kan belemmerend zijn… Maar! Kom leren zelf de regie te pakken en maak ruimte voor iets nieuws.

When?

22 January 2018

van 10 tot 13 uur

Programma

Een ochtend buiten het gebaande pad en over je eigen grens heen kijken tijdens deze workshop met een frisse mix van creativiteit en professionaliteit. Actieve sessies waarin beeld, woord en muziek worden gebruikt om op onverwachte wijze tot inzicht en loslaten te komen. De sessies wisselen elkaar af met momenten van reflectie en introspectie. Ervaring met tekenen of schrijven is niet belangrijk. Het is slechts een middel maar niet het doel! 

Wat brengt het je?

  • Inzicht in overtuigingen die belemmerend kunnen zijn en de vrijheid en ruimte ervaren van het loslaten van deze gedachten.
  • Meer bewust van je eigen kracht.
  • Inspiratie en energie.
Praktische informatie   
Kosten  Geen kosten voor cliënten
Trainer  Marina Kortenbout van der Sluijs (beeldend kunstenaar en psycholoog)
Locatie  Tapijtweg 2 Den Haag
Aantal deelnemers  Maximaal 12

Deelname in overleg met uw begeleidende consulent/psycholoog.

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.