W.J.A. (Wil) van Uden

Sinds 2009 ben ik werkzaam als professional coach en interimmanager voor zowel de overheid als het bedrijfsleven. Daarvoor heb ik lange tijd gewerkt voor de Nederlandse politie, waar ik management-development-programma’s ontwikkelde voor tal van organisatieonderdelen. Bij de politie heb ik directiefuncties op het gebied van HRM en bedrijfsvoering vervuld. Daarnaast ben ik plaatsvervangend korpschef geweest. Ik beschik hierdoor over een groot netwerk bij provincies, gemeentes en de nationale politie.
Wil van Uden

Ik heb veel meegenomen uit mijn vorige werkkring. Het ontdekken van het talent in die organisatie en het kunnen én mogen faciliteren van de parels in die organisaties was een geweldige ervaring. Ook heeft het mij geholpen me te verdiepen in de lastige levensvraagstukken die mensen tegenkomen binnen hun werk. Daardoor kan ik mijn huidige cliënten beter begrijpen en adviseren. 

Bij Van Ede & Partners begeleid ik mensen in hun zoektocht naar nieuwe dimensies in het leven. Met de ontdekking van hun innerlijke drives en talenten gaan zij op weg naar een nieuw, uitdagend bestaan. Deze begeleiding van mensen naar nieuwe bestemmingen boeit mij ontzettend. Mensen laten voelen wanneer ze in hun kracht zijn, over welke talenten ze beschikken en dat alles inzetten, geeft mij veel positieve energie.

Consulenten & psychologen

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.