H. (Hans) Mellink mcm

Na mijn opleiding aan de PABO en een periode van 4 jaar als Officier bij de Koninklijke Landmacht ben ik opgeleid in organisatiekunde en verandermanagement. Ik ben ruim 20 jaar op directie niveau werkzaam geweest in onder andere voedingsmiddelenindustrie, staalbouw en consultancy. Sinds 2014 werk ik als zelfstandig interim manager en toezichthouder.
WVD-170309-013 HR.jpg

De keuzes die ik heb gemaakt waren niet altijd voor de hand liggend. Daarmee toch ook typerend voor de mens die ik ben. Een nieuwsgierige reiziger. Iemand die durft te experimenteren en weet wat nodig is om dat experiment te laten slagen.

Mijn omgeving ervaart mij als een creatieve vrijdenker, scherpzinnig en iemand die ogenschijnlijk ingewikkelde onderwerpen terug brengt tot de menselijke maat. Ik confronteer met respect en zoek met cli├źnten naar hun diepere drijfveren. Ik word ge├»nspireerd door de zoektocht naar wat er zich in ons onbewuste afspeelt en wat de effecten daarvan zijn in ons dagelijkse leven. Ik ben nieuwsgierig naar dat wat er tussen de regels door gezegd wordt en wat misschien wordt weggelaten.

Voor mij staat centraal dat al het zoeken leidt tot concrete stappen.
Tot wat ik zou willen noemen: zielsbesluiten. Onontkoombaar, wezenlijk en praktisch. Dat er beweging ontstaat die ook voor de omgeving onmiskenbaar is.

Consulenten & psychologen

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.