Floris Wijers

Na mijn opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag heb ik in het buitenland als klassiek balletdanser gewerkt. Later volgde ik een heao-opleiding en werkte ik als trainer en coach voor klanten als BMW, Jaarbeurs Utrecht, KEMA en Kluwer Bedrijfswetenschappen. Vanaf 1995 was ik werkzaam in de omroepwereld.
Floris Wijers

Cliënten ervaren mij als betrokken, nieuwsgierig, enthousiast en energiek. Iemand die je in beweging brengt! Ik ben geïnspireerd om mijn eigen geluk en dat van cliënten te vergroten door op zoek te gaan naar wat plezier brengt, waar betrokkenheid ligt en wat werkelijk zin geeft. Daarvoor zet ik mijn sterke opmerkzaamheid in voor wat er tussen de regels door aan betekenis is te vinden. Mijn achtergrond als klassiek balletdanser heeft me een speciaal zintuig opgeleverd voor de non-verbale component van communicatie.

Ik heb veel contacten in de zakelijke dienstverlening en met name een uitgebreid netwerk in de wereld van omroep, journalistiek, (digitale) media, productie, (marketing) communicatie, reclame en uitgeverijen. Ook heb ik ervaring met (strategische) advisering op deze gebieden.

Consulenten & psychologen

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.