ing. C. (Chris) Frijdal

Als werktuigbouwkundige heb ik 25 jaar lang directie functies bekleed in veel verschillende sectoren van de internationale maakindustrie. Sinds 8 jaar ben ik zelfstandig Interim Manager, ondersteun een aantal MKB ondernemers en werk ik als coach in de topsport. Daarnaast vervul(de) ik bestuurlijke functies in zowel de zeilwereld, de paardensportwereld als in de industrie.
Chris Frijdal

Mijn motto is: “Als de wind draait moet je de koers aanpassen”. Een metafoor die gerelateerd is aan mijn grote passie, zeilen, de sport waarin ik ooit wereldkampioen werd. Wanneer de omstandigheden om je heen, zakelijk of privé, aan verandering onderhevig zijn moet je je aanpassen. Vaak is een kleine koerswijziging voldoende. Dat doen zeilers door een beetje op te loeven of af te vallen. Maar soms moet je rigoureuzer te werk gaan en moet je daadwerkelijk overstag gaan om je doel te bereiken.

Iedereen komt zulke situaties tegen in zijn of haar leven. Zeker cliënten die bij Van Ede & Partners op zoek zijn naar hun nieuwe bestemming. Het geeft mij geweldig veel voldoening om cliënten te ondersteunen bij het uitstippelen van hun nieuwe koers.

Consulenten & psychologen

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.