Wat is je oerfunctie?

Back to basic, ofwel terug naar de basis, terug naar je eigen uitgangspunten. Want wat bedoel je nou eigenlijk te zeggen, te willen. Het gaat toch over wat je (werkzame) leven betekenis & zin geeft?

Wanneer?

24 augustus 2017

9.30 - 12.30 uur

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor cliënten die een traject volgen en die nieuwe inspiratie op willen doen, waardoor je beter vanuit je hart en ziel keuzes kunt maken.

Programma

Welke functie neem je, vaak onbewust, als vanzelf in te midden van een groter geheel? Van het woord functie gaat weinig inspiratie uit, het begrip oerfunctie raakt aan de bezieling en drijfveren die jij ervaart in werk dat écht bij je past! Het is de plek waar drijfveren en talenten samenkomen. Welke kwaliteiten of talenten komen naar voren en welke omgeving past daar dan het best bij? Vroeger was het werk dat iemand deed overzichtelijker; men was molenaar en niemand vroeg zich af wat jij precies deed. Nu bent je bijvoorbeeld equipement specialist of customer service desk manager. Door deze ontwikkelingen is het lastiger om te ervaren wat de essentie van je werk is en waar je je van nature het prettigst bij voelt. 

Op speelse wijze gaan we samen op zoek naar antwoorden op jouw vragen, daarbij gebruiken we archetypen of oerfuncties. Na het inleidende thema gaan we aan de slag middels vragen en oefeningen, waardoor duidelijker wordt wat jouw specifieke oerfunctie zou kunnen zijn. Niet alleen vanuit jouw hoofd, maar vooral vanuit jouw hart en ziel.

Wat brengt het je?

Het streven is dat jouw werkfunctie verbonden is met jouw oerfunctie, want pas dan gaan dingen haast als vanzelf. Een eyeopener voor diegenen die worstelen met de vraag wat hun natuurlijke rol is.

Praktische informatie   
 Kosten: voor cliënten zijn er geen kosten
 Trainer:  Astrid van Eijk
 Locatie:  Van Ede & Partners Den Haag
 Aantal deelnemer:  maximaal 12

Naast workshops, kunt u bij onze vestiging in Den Haag terecht voor outplacement en loopbaanbegeleiding.

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.