De (veer)kracht van jouw welbevinden

Het ervaren van een hoge mate van welbevinden, oftewel floreren, is goed voor mens en maatschappij. In deze workshop ontdek je diverse manieren om jouw bron van welbevinden aan te boren.

Wanneer?

3 juli 2017

van 13 - 16 uur

Voor wie

Voor cliënten die graag hun bron van welbevinden verder willen verkennen. Deze workshop is geschikt voor cliënten die door het dal van de transitiecurve heen zijn.

Programma

De inspiratiebronnen voor deze workshop zijn positieve psychologie, Boeddhisme (waaronder mindfulness) en neurowetenschap.

Deze workshop gaat over het ontwikkelen en cultiveren van positieve gevoelens en innerlijke vermogens om een leven te leiden vanuit meer welzijn, vreugde en veerkracht.

Door elke dag positiviteit en welbevinden bewust 'op het menu' te zetten, brengen we onszelf in een opwaartse spiraal. Zo groeien onze positieve gevoelens en kwaliteiten om onze levens op een krachtige manier op te bouwen. Teven zijn we veel beter in staat om tegenslagen op te vangen, zelfcompassie te beoefenen en sneller terug te veren naar innerlijk balans.

Resultaat

  • inzicht in de werking van het brein en hoe je jouw brein ten positieve kunt beïnvloeden
  • leren hoe je zelf direct invloed kunt uitoefenen op jouw welbevinden, om in een opwaartse spiraal te komen
Praktische informatie    
 Naam trainer Ingrid Isphording 
 Locatie Vestiging Rotterdam
 Aantal deelnemers maximaal 12
 Kosten geen

 Deelname na overleg met je begeleidend consulent/psycholoog

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.