Open Middag

Wilt u een koers uitzetten voor uw loopbaan? Kom voor inspiratie naar onze oriëntatiemiddag voor een "career that matters". Bent u toe aan een volgende stap in uw loopbaan en wilt u kennismaken met de mogelijkheden voor begeleiding op dit vlak?

Wanneer?

14 juni 2017

15.30 - 17.30

Voor wie

De bijeenkomst is bedoeld voor hoger opgeleiden met minimaal 7 jaar werkervaring die een stap willen of moeten zetten in hun loopbaan en die (nog) geen cliënt zijn bij Van Ede & Partners.

Programma

Wij nodigen u graag uit om u vrijblijvend te oriënteren in een professionele, inspirerende en ongedwongen sfeer. U krijgt op deze namiddag een helder beeld van wat Van Ede & Partners voor u kan betekenen en maakt kennis met één van onze consulenten. Met hen kunt u een eerste verkenning doen van de thema's die om aandacht vragen en bespreken wat een 'career that matters' voor u persoonlijk betekent. Mocht daar aanleiding toe zijn, dan kan in een vervolgafspraak dieper op de  materie in worden gegaan. 

Resultaat

 

U heeft, geheel vrijblijvend, een helder beeld gekregen van wat Van Ede & Partners voor u kan betekenen en heeft persoonlijk kennis gemaakt met één van onze consulenten. 

Praktische informatie  
Kosten geen
Begeleiding consulenten Van Ede & Partners Den Haag
Locatie Vestiging Den Haag, Tapijtweg 2
Aanmelden via denhaag@vanede.nl

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.